. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

.

30 Mayıs tarihinde klasik yeni aylardan çok daha etkili bir göksel durum var. 

İkizlerde gerçekleşecek olan yeni ay derecesi 30 Kasım 2020 tutulmasını tetiklerken yöneticisi Merkür’ün derecesi de 19 Kasım 2021 tutulmasını tetikliyor. Bir yandan aynı Merkür bir süredir düğümleri kareleyen Satürn’ün de tam kareliyor. Jüpiter Mars kavuşum Koç burcunda; Oh mio! 

Daha fazla teknik detay vermeden hemen konuya geçiyorum. Askeri ve polisiye olaylar, ani tutuklanmalar, depremler, denizlerden gelecek felaket ya da çatışma haberleri. Dünya birbirine girer. Ayaklanmalar başlar. Fena biraz ne diyeyim… 1 

Kafası giden krallar, yöneticiler, güç sahipleri. Genel olarak empati sıfır. Dürtüsel hareketler, sonucu düşünülmeden atılan adımların kitleleri etkilemesi. Bilinçli kötülük. Paranıza sahip çıkın. Harcamalara dikkat. 

Kova ve Terazilerin 5-15 derecesi arasında gezegeni olanlar için keyifli başlangıçlar ve ödüllendirmeler olacaktır. Bireysel anlamda haritalar özelinde oldukça iyicil etkiler de verebilir zira hem yeni ay derecesi hem de yöneticisi Merkür’ün yöneticisi dürüst, ahlaklı bir şekilde yaşamaya özen gösterenlere de gökyüzünden hediyeler dağıtacak. Kollektif anlamda ise ne diyeyim… Cacık

20.05.21

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

Details about Algol and the Medusa myth behind Önceki Yazı
THE DUALITY IN EVIL… ERIS DISCORDIA Sonraki Yazı