. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

.

Gökyüzünde Merkür’ün de eklenmesi ile Venüs ve Güneş Akrep ikliminde iken, Akrep’in yöneticilerinden Mars, an itibaril ile S pozisyonunda ve yarın itibari ile geri hareketine başlayacak. Diğer yöneticisi olan Plüton Ekim başında ileri hareketine başladı. Böyle yavaş bir gezegen ileri hareketine başladıktan sonra bir süre etkilerini daha yoğun gösterecektir; bunu aniden gaza basmak, gazı köklemek gibi düşünebilirsiniz. Bu iki yönetici arasında 19 Kasım’a kadar olan 150’lik açı, yerini 4 Aralık’a kadar 144’lük açıya bırakacak. Yani, konular karmik, aniden gelişecek ve tepkisel olacaktır. Hastalık konularına dikkat. Bakın Billur abla, alma-verme dengesini tane tane anlattı ve gitti. Sözlerinden çıkarılması gereken çok önemli dersler var. Mars İkizler Retro seyri, alma – verme dengenizde bir sorun var ise bunu çözmeniz ya da bu konuda ilerlemeniz adına karşınıza kişi ya da konular çıkartacaktır. Mars 15 Kasım’a kadar Jüpiter’e; 5 Aralık’a kadar Neptün’e kare açı yapacak. Burada Jüpiter Mars’ın korku, öfke, nefret, kin, kıskançlık, savaş, çatışma gibi olumsuz taraflarını büyütürken Neptün zorlu açısı kolektif anlamda konsantre olmakta zorlanabileceğimizi gösteriyor.

20 Aralık itibari ile Mars’ın derecesi Kasım 2020 Ay tutulması ile Nisan 2022 Güneş tutulması derecelerini tetikleyerek, o tutulmalarda öne çıkan konuların yeniden ama daha Marsiyen bir şekilde kendilerini göstermelerine sebep olabilir. Websitemden ilgili tutulma yazılarına ulaşabilirsiniz.

Mars 12 Ocak’ta durağanlaşıp ileri hareketine başlayacak ama bahsettiğimiz tutulmalar bölgesini, bu sefer totosuna roket takmış bir enerjiyle taramaya devam edecek ta ki Şubat ilk haftası bitene kadar. Demek ki 20 Aralık – 12 Ocak arası bir dalga, 12 Ocak 7 Şubat arası ikinci dalga olacak şekilde hareketli gündemlerden bahsedebiliriz.

Güneş, Kasım sonu Yay iklimine geçtiğinde Mars’ı karşıtlamaya başlayacak. Her ne kadar Mars Aralık ortasına kadar Satürn’e olumlu açı yapsa da, Jüpiter’in Scheat isimli sevimsiz bölgede Neptün ile kavuşumu umalım koruyacak şekilde bir etki versin. Bazen olumlu açıların, olumsuz konuları da büyüttüğüne şahit olabiliriz. Bu anlamda açılar harita okumalarında klasik formüllerin daha ötesinde yorumlanmalıdır.

Mars Retro sürecinde gökyüzünde Akrep, Yay ve Oğlak iklimleri yaşanacak. Merkür ve Venüs, Güneş’ten çok uzaklaşamadıkları için onlar da bu burçlarda seyahat edecekler. 23 Kasım’da Güneş Yay burcuna giriyor, Venüs ve Merkür 9 derece Antares’te ve ileri pozisyonu öncesinde Jüpiter S. Bu ve ertesi gün gökyüzü enteresan. Çok olumlu açılar var, çok ciddi hak edişler verecektir bazı kişilere. 22-23-24.11.22 tarihleri kimilerine çok iyi gelecek. Ancak günün sonunda Antares enerjisinden bahsediyoruz. Savaş ve gerginlikle bağlantılıdır. Sakinlik ve bilgelik ister. Yüksek enerjilerde temkinli olmakta fayda var. Aldaberan – Antares hattı şakaya gelmez. Bu bölge sürekli tetiklenmekte!

23 – 31 Aralık arası bazı sonlanmalar ya da bitişler olabilir. Bunun altında tamamlanma enerjisi olduğunu ve aslında olumlu başlangıçlar adına yaşandığı akıldan çıkartılmamalıdır.

Sevgiler,

Laden

Yorum yok

Yorum Yaz

Details about Algol and the Medusa myth behind Önceki Yazı
THE DUALITY IN EVIL… ERIS DISCORDIA Sonraki Yazı