. - Laden Baygın
Astroloji, karma, felsefe, ezoterik ve okült konulara dair yazılarımı, çevirilerimi, videolarımı ve alıntılarımı bulabileceğiniz web siteme hoş geldiniz.
Zafer Özyiğit Troy Karma & Kehanet Astroloji Ekolü Sola Unitas Yaşam ve Takım Koçluğu

.

Dubhe sabitindeki Aslan Dolunayına semboller üzerinden bakalım:

 

Dubhe yıldızının tarot karşılığı: AY Kartı. Bu kart aynı zamanda en önemli sabitlerden bir diğeri olan Sirius yıldızını da işaret ediyor.

 

Dubhe sabit yıldızının yerleştiği Büyükayı takımyıldızı Rusya ile ilintilidir. Geçen gün Mars’ta bulunan ayı suratı açıkçası aklıma ayıya, adeta bir eşeğe binermiş gibi binen Putin’i getirmişti. Sembollerin bu anlamda birbirini teyit ettiğini görerek ilerleyelim.

 

Sirius da doğum günü itibari ile USA ile ilgilidir.

 

Tutulma 16 derecede meydana gelen 8 Kasım 22 Ay tutulmasını TAM kareliyor. Bir kere bu tutulmada işaret ettiğimiz konular sert bir şekilde yeniden gündeme gelecektir.

 

USA – Rusya ilişkilerinde ciddi ataklar göreceğiz. USA’e şov yapmak isteyen Putin mevcut yerler harici şoke edici saldırılarda bulunabilir.

 

Kişisel anlamda çok dürtüsel bir dolunay ve herkes de ağırlıklı olarak evlerde olacak. Aman diyeyim eşinize, çocuğunuza sonradan üzülebileceğiniz patlamalarda bulunmamaya dikkat edin. Terk edilme endişeleri, güvensizlik ve korku altyapısı; aslanın dürtüsel egosu ile birleşince geri dönüşü zor söylemler olabilir. Bu Dünya ve ülke genelinde siyaset ve dini alanlarda da görülebilir.

 

Ay kartının astrolojik karşılığı Akrep burcunda yerleşen bir Ay gibidir ve 8. Ev dinamiklerini işaret ederek yeraltı dünyasına inişi işaret eder. Bu süreçte bireysel olarak içimize dönmek, rüyalarımız yolu ile gelen bilgileri sağlıklı şekilde yorumlamaya çalışmak olacaktır. Ancak günün sonunda toplu ölümleri tetikleyecek durumlar tüm Dünya halklarının dikkat etmesi gereken bir noktadır.

 

Hadi bakalım sakinlikle, sevdiklerinizle, biraz temkinli şekilde bu haftayı atlatmaya çalışalım.

 

Sevgiler,

Laden

 

  • Gufran Erkılıç – Sabit yıldızlar
  • Hajo Banzhaf – Tarot kitaplarından faydalanılmıştır.
Yorum yok

Yorum Yaz

Details about Algol and the Medusa myth behind Önceki Yazı
THE DUALITY IN EVIL… ERIS DISCORDIA Sonraki Yazı